Haberler

Sürüye Dalan Tanker, Çobanı Öldürdü! Çoban Köpeği, Cesedin Başında Bekledi

Güncelleme:

Malatya'da bir akaryakıt tankeri, küçükbaş hayvan sürüsüne daldı. Kazada sürü çobanı hayatını kaybederken, çoban köpeğinin cesedin başında beklemesi dikkat çekti.

Malatya-Gölbaşı Karayolunda bir akaryakıt tankerinin küçükbaş hayvan sürüsüne çarpması sonucu çoban hayatını kaybetti 30 hayvan ise telef oldu.

KÜÇÜKBAŞ HAYVAN SÜRÜSÜNE ÇARPTI

Malatya-Gölbaşı Karayolu Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada Sıddık Kızıl yönetimindeki akaryakıt yüklü tanker, küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı. Feci kazada, çoban Sürmeli Deli tankerin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybederken 30 küçükbaş hayvan ise telef oldu.

''ARAÇLAR BU YOLDA ÇOK HIZLI İLERLİYOR''

Tanker sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alınırken, Erkenek Muhtarı Cengiz Yalvaç, aynı bölgede daha öncede benzeri ölümlü kazaların yaşandığını ifade ederek "Araçlar bu yolda çok hızlı seyrediyorlar. Bölge halkı olarak yetkililerden, bu yola elektronik denetim sistemi yapılmasını istiyoruz. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmasını istemiyoruz" dedi.

ÇOBAN KÖPEĞİ BAŞINDA BEKLEDİ

Kaza sonrası hayatını kaybeden çobanın cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, sürünün çoban köpeği ise uzun süre kaza yerinden ayrılmadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Doğanşehir Malatya Erkenek 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title