Haberler

Haplanan Afgan Genç, Bir Arkadaşının Boğazını Kesip Öldürdü, 3 Arkadaşını Ağır Yaraladı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da Afganistan'dan kaçak yolla Türkiye'ye gelen 4 genç arasındaki kavga kanlı bitti. Afgan gençlerden biri bir arkadaşının boğazını kesti, 3 arkadaşını ise ağır yaraladı.

Afyonkarahisar'da Afganistan'dan kaçak yolla Türkiye'ye gelen bir genç, mermer fabrikasında birlikte kaldığı yine Afgan uyruklu 4 arkadaşına bıçakla saldırdı. Boğazından aldığı bıçak darbesiyle bir Afgan genç hayatını kaybederken 3'ü ise ağır yaralandı.

BİRİNİN BOĞAZINI KESTİ, ÜÇ ARKADAŞINI DOĞRADI

Olay Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Seydiler beldesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde mermer fabrikasında birlikte kalan 5 Afgan uyruklu genç, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga etti. Kimliği tespit edilemeyen Afgan geçlerden biri, diğer dört arkadaşına bıçakla saldırdı. Arkadaşının bıçaklı saldırısına maruz kalan Afgan gençlerden biri boğazından aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybederken. Diğer üçü ise ağır yaralandı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Fabrika yetkileri tarafından olay yerine gelen ambulanslarla yaralılardan ikisi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, diğeri ise Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ameliyata alınırken sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruğu bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine intikal eden İscehisar ilçe jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Afgan genci gözaltına aldı.

"HAP İÇİRDİLER, HATIRLAMIYORUM"

Şüphelinin jandarmaya verdiği ifadesinde kendisine hap içirildiğini ve olay anını hatırlamadığını belirttiği öğrenildi.

ACIYIP YATACAK YER VE YİYECEK VERMİŞLER

Öte yandan olayın yaşandığı mermer fabrikası yetkililerinin jandarmaya verdikleri ifadede; bir gün önce fabrikaya 5 Afgan gencin gelerek aç olduklarını ve kendilerinden yiyecek ve yatacak yer istediklerini belirterek durumlarına acıyıp yiyecek ve yatacak yer verdiklerini, daha sonrada bu olayın yaşandığını belirttikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Seydiler Türkiye 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

Alper:

Afganlari bu duruma düşüren ABD,AB utansın onları yurtlarindan etiller aç bıraktılar ülkelerinde ölüm kol geziyor şimdi düşmüşler yollara bir lokma umut peşinde.eyyyyyy ABD.AB çekin o kanlı ellerinizi o masum insanların üzerinden yeter artık yeter yeter.

12
1
yanıtYanıtla
kure:

iyi de guzel diyorsun da. musluman olan ulkelerde, savas cikartmak kadar basit bi sey yoktur. seriatla yonetirsen sonun bunlar gibi olur. . . hic birseyden korkma cahil bir insandan korktugun kadar

yanıt0
yanıt0
ATSIZ BEĞ:

sen diyince gidiceklerinimi sandın bunlar savaştan anlar savaşıcaz da

yanıt0
yanıt0
danger:

memleketin civisi cıkmış devlet buyukleri yeter artık mülteci kapına cevirdiniz memleketi

12
0
yanıtYanıtla
907706609766:

dinimiz kan dökmeyi emrediyor. başarılar dilerim.

2
7
yanıtYanıtla
Ottoman empire:

Biz Afganistanlıları kovamayız burası onlarinda ülkesidir. Tüm musluman devletlerin son kalesidir.Osmanlının evlatlarini biz nasıl kovarız Türkiyemizi bu kadar çok seviyorlarken ...

1
6
yanıtYanıtla
tarih:

sen ne osmanli mavali okuyon yaaa. osmanli zorda iken cihat yaptiginda onlar neredeydi. . araplar osmanli topraklari uzerindekiler kendi medeniyetini kurma derdindeydi. okadar osmanli gencini ingilizler katletmedi. . . vahsice kim katletti. cok begendigiz araplar yapti. sen ne maval okuyorsun. . . ac da bir tarih kitabi oku.

yanıt2
yanıt0
ensar:

bu tip olaylarda hemen sınır dışı edilmelidir. ama suriyelilere vatandaşlık veren hükümet afgan kardeşlerimizi ne hikmetse unuttu. inşaatlarda çalışıp bize yardım eden ve 5 senedir türkiye buulunan suç işlememiş olan türk vatandaşı olmalı !

1
6
yanıtYanıtla
1915:

Bu millet nankör bir toplumdur,biz 2017 de , yüzde 7,4 büyüdük dünya kizkaniyor, hangi ülkede baş milyon kaçak terörist var, ama hamdolsun bizde var ,dahada alacağız , yeterli koyun olun , susun

5
1
yanıtYanıtla
ahmet beğim:

afganistandan gelenlerin yarısı böyle. bunların Türkiyede yapmadığı şerefsizlik kalmadı. yanında ailesi olmayan bu tiplerin Türkiyeden gönderilmesi lazım.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title