Haberler

8 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kazada Güvenlik Kamera Görüntüsü Ortaya Çıktı

8 kişinin hayatını kaybettiği kazada güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktıÇANKIRI - Ankara'da 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 34 kişinin yaralandığı kazada, otobüsün Ilgaz'da bir dinlenme tesisine girişi ve yolcuların araçtan indiği anlar tesisin güvenlik kameralarına saniye saniye...

8 kişinin hayatını kaybettiği kazada güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı

ÇANKIRI - Ankara'da 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 34 kişinin yaralandığı kazada, otobüsün Ilgaz'da bir dinlenme tesisine girişi ve yolcuların araçtan indiği anlar tesisin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Kastamonu'dan Ankara'ya giden yolcu otobüsünün Kalecik mevkisinde yaptığı kazada 8 kişi hayatını kaybetmiş, 34 kişi de yaralanmıştı. Kaza yapan otobüsün Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde verdikleri mola, güvenlik kamerasına yansıdı.

Saat 02.30'da Kastamonu'dan hareket eden otobüs saat 03.30'da Ilgaz'da bulunan bir dinlenme tesisinde mola veriyor. Kaydedilen görüntülerde yolcuların tek tek indiği görülürken, otobüs yaklaşık yarım saat mola verdikten sonra saat 04.00 sıralarında tesisten ayrılıyor.

(RD-SLH-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Çankırı Ilgaz 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title