Haberler

21 Yaşındaki Genç, Babaannesini Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Manisa'da babaannesi 69 yaşındaki Mihrican İçen'i 10 bıçak darbesiyle öldüren 21 yaşındaki Mustafa İçen, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde babaannesi 69 yaşındaki Mihrican İçen'i bıçaklayarak öldüren 21 yaşındaki Mustafa İçen, jandarma tarafından gözaltına alındı. İçen, babaannesini niçin öldürdüğü sorularına yanıt vermedi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

"BABAANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"

Bugün saat 15.00 sıralarında, Durasıllı Mahallesi Muhtarlığı'na giden Mustafa İçen, babaannesini öldürdüğünü söyledi. Mahalle muhtarının durumu bildirmesi üzerine jandarma ekipleri, Mihrican İçen'in Durasıllı Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'ndeki evine gitti.

"KANLAR İÇİNDE BULDU"

İçeri giren jandarma ekipleri torunuyla birlikte yaşayan İçen'i kanlar içinde yerde buldu.

10 KEZ BIÇAKLANDI

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 10 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiği belirlenen İçen'in cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BABAANNESİNİ HUNHARCA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ"

Jandarma, babaannesini hunharca öldürdüğünü itiraf eden Mustafa İçen'i gözaltına aldı.

NİÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEMEDİ

Olayın şokunu yaşadığı görülen Mustafa İçen'in, anne ve babasını ayrılmasından sonra birlikte yaşamaya başladığı babaannesini niçin öldürdüğü sorularını yanıtsız bıraktığı öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Durasıllı Salihli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

DrMobil-IOS:

Hasbünallah

10
0
yanıtYanıtla
Oz:

Akpnin dindar gençleri! Ee bu kadar olurdu ancak.

4
3
yanıtYanıtla
Gjcg:

Bir akp den öncesine birde akpden sonrasına bakın....toplumdaki bozulmayı cinayet ve intihar eğilimlerini ve intihar vakalarını bir oran orantı hesabıyla ortaya koyun göreceksiniz 15 yılda ülkenin ve insanların ne hale geldiğini getirildiğini....

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title