Haberler

2 Firma Ortak Oldu, Bahçesi Deniz Olan Evler Yaptılar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Uzun yıllar inşaat sektöründe hizmet veren iki şirket bir araya gelerek İstanbul, Pendik'te bahçesi deniz olan yaptı.

Evra ve Has Şirketler Grubu tarafından İstanbul Pendik'te yapılan Sahil Konakları projesinin satış müdürü Kerim Baş, "1990 yılında beri iş hayatında olan iki firma kolları sıvayarak insanlara farklı bir yaşam alanı sunmak için bu proje yaptılar. Firmaların asıl işleri de katık atık ve bunu enerjiye dönüşme işidir. Bu projemiz 2016 yılında başladı ve artık teslim aşamasına geldi. Deniz manzarasıyla farkını ortaya koyan bir proje. Bahçe deniz olan evler" dedi.

"AİLE İŞLERİNE İMZA ATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Satış müdürü Kerim Baş, "Bu zamana kadar bir tane alışveriş merkezi projesiyle onlarca konut ve ofis projesi ürettik. Biz bölgemizde tanınan ve bilinen aynı zamanda diğer projeleriyle güven kazanmış bir firmayız. Çok karma projelere imza atmayız, ailerin yaşayabileceği işlere imza atmanın hedefindeyiz. Hedef kitlemiz yatırımcıdan ziyade oturumcudur. Biz müşteri büyük bir aile kurmanın hedefindeyiz." şeklinde konuştu.

"TAMAMLANMAYAN İNŞAATLAR SEKTÖRE GÜVENİ KIRIYOR"

Kerim Baş, "Mevcut şartlar düşünüldüğünde ilerlemeyen inşaatlar bizi yani piyasada iş yapan firmaları zora sokuyor. Çünkü insanların sektöre karşı olan güveni kırılıyor ve bizim gibi projelerini zamanında teslim eden firmaları sıkıntıya düşürebiliyor. Ama biz projelerimizi zamanında bitirip teslim ettiğimiz için bu sorunu rahatlıkla aşıyoruz. Bunun yanında satış alanında çalışan insanların kalifiye olmaması sorun çıkartıyor ama onları da aşmak için ciddi şekilde çalışmalarımız oluyor. "

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title