Haberler

150 YTL'lik Maaş İçin Kan Döken Kardeşler Teslim Oldu

Kilis'in Musabeyli İlçesinde Babalarından Kalan 150 YTL'lik Bağ-kur Maaşı İçin Eniştesini Öldürdüğü, Kız Kardeşini İse Yaraladığı Öne Sürülen Şahıs ve Kavgaya Karışan Kardeşi Teslim Oldu.

Kilis'in Musabeyli ilçesinde babalarından kalan 150 YTL'lik Bağ-Kur maaşı için eniştesini öldürdüğü, kız kardeşini ise yaraladığı öne sürülen şahıs ve kavgaya karışan kardeşi teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Musabeyli ilçesine bağlı Çınar köyünde sabah 08.30 sıralarında meydana gelmişti. Babalarından kalan 150 YTL'lik Bağ-Kur maaşını alan kız kardeşleri D.A.'dan (41), parayı bu ay kendilerine vermesini isteyen Ö.A. ve C.A. ile D.A., dini nikahlı eşi D.D. (44) arasında tartışma çıkmış, Ö.A.'nın av tüfeği ile eniştesi D.D. ve kız kardeşi D.A.'nın üzerine ateş açtığı öne sürülmüştü. D.D. olay yerinde hayatını kaybederken, D.A. kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesi'ne yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay yerinden firar eden Ö.A. ile C.A., Musabeyli ilçesi Kürtüncü Jandarma Karakolu'na teslim oldu. 2 şüphelinin gösterdiği yerde 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Öte yandan D.D.'nin, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bugün ikindi namazına müteakip Çınar köyünde toprağa verildiği bildirildi.

(MAD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title