Haberler

14 Yaşındaki Eşini Hamile Bırakan Kocadan Garip Savunma: Suriye'de Serbest

Güncelleme:

İç savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen 14 yaşındaki Suriyeli kız çocuğunun götürüldüğü hastanede hamile olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili ifadesine başvurulan koca, "Suriye'de 12 yaşından sonra evlenmek serbest" dedi.

Adana'da 14 yaşında 8.5 aylık hamile bir kız çocuğu hastaneye gelince, kocasıyla birlikte çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.

İÇ SAVAŞTAN KAÇIP GELMİŞLER

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. Afre Mehli (14) ve Fedi Hacyusuf (21) 1 yıl öne evlenip Suriye'de yaklaşık 8 yıldır süren iç savaştan kaçarak, bir süre önce Halep'ten Adana'ya geldi. Afre Mehli bu evlilikten hamile kaldı. 8.5 aylık hamile olan Mehli bugün de rahatsızlanınca kocasıyla Adana Doğum Hastanesi'ne gitti.

14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Hamile Bırakan Kocadan Garip Savunma: Suriye'de Serbest

KOCANIN SAVUNMASI "PES" DEDİRTTİ

Doktor kız çocuğunun kimliğine baktığında 14 yaşında olduğunu görünce muayene edip polise de haber verdi. Hastaneye gelen polis Türkiye'de 18 yaşından küçük kızların evlenmesi suç olduğu için kocayı ve ailesi ile eşini çocuk şube müdürlüğüne götürdü. Kocanın Suriye'de evlendiklerini, orada 12 yaşından sonra evlenmenin serbest olduğunu Türkiye'deki yasaları bilmediğini söylediği öğrenildi.

14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Hamile Bırakan Kocadan Garip Savunma: Suriye'de Serbest

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Afre Mehli'nin ise anne ve babasının kendisini evlendirdiğini, Suriye'de herkesin küçük yaşta evlendiğini söylediği ileri sürüldü. Fedi Hacyusuf ve ailesi hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (199)

Şeriat:

En azından adamlar evlenip yapıyor burda adamlar çağdaşlık adı altında kim kime dum duma şak şuka

32
36
yanıtYanıtla
ibrahim bey:

burası suriye degil

52
6
yanıtYanıtla
İSLAMA BAK:

arkadaşlar hz peygamberimiz hz ayşeyle evlendiğinde hz ayşe 9 10 yaşlarındaydı. . bu yapılan sünettir açın hadis kaynaklarını okuyun. .

12
45
yanıtYanıtla
:

aksi söylenmiyoki arap sevicilerde zaten aynısını kabul ediyo

yanıt12
yanıt3
Fırsatçı:

sorsan İslamın şartı kaçtır? nedir? bilmez burada gelmiş ahkam kesiyor akıl oyunu yapıyor sözde Müslüman görünerek insanları İslama düşman etmeye çalışıyor böyle putpereslere fırsat vermeyin

yanıt8
yanıt7
canmehmet:

Lütfen! bununla ilgili bir kaynak iletir misiniz?

yanıt12
yanıt1
Kekovalı:

o zamanlarda da yanlış yapılmış.

yanıt10
yanıt5
TUDOR:

gerçeği kabul edeceksin yobazzz arabın ufak çocuklarla evlendini

yanıt6
yanıt5
İSLAMA BAK:

Fırsatçı rumuzlu kardeşim bana putperest diyerek hakkıma girdin artık öte ki dünyada hesabını verirsin bu bir. ikincisi aç oku yalan yanlış bir şey söylemiyorum. .

yanıt6
yanıt3
BANA BUNLARLA GEL:

kaynak isteyenler için sahih buhari 1553 no lu hadis örnek gösterilebilir. .

yanıt6
yanıt3
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title