Haberler

12 Ülkeden 1000'den Fazla Köpek, Çifte Sınavdan Geçti

Ihsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul, DHAKöpek Irkları ve Köpek Bilimleri (Kinoloji) Federasyonu'nun Silivri'de düzenlediği köpeklerin güvenli biçimde toplum içinde var olabilecekleri ve çevreye agresiflik sergilemediklerini belgeleyen 'Sosyal Köpek Sınavı' ile komutlara itaat ve dış uyarıların yoğun...

Ihsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul, DHA

Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri (Kinoloji) Federasyonu'nun Silivri'de düzenlediği köpeklerin güvenli biçimde toplum içinde var olabilecekleri ve çevreye agresiflik sergilemediklerini belgeleyen 'Sosyal Köpek Sınavı' ile komutlara itaat ve dış uyarıların yoğun olduğu ortamlardaki kendine güvenini, kalabalık ortamlarda sahibinin verdiği komutlara itaatini ve dış uyarılara karşı gösterdiği tepkileri ölçen 'BH' sınavı yapıldı.

(Silivri Belediyesi ev sahipliğinde Kavaklı Stadı'nda 'Uluslararası Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası 2017 / A Mid Summer Night's Dream Shows 2017' Yarışmaları iki aşamalı yapıldı. Bu yıl 11'incisi yapılan Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına, 12 ülkeden 1000'in üzerinde köpek katıldı. Yabancı cins köpeklerin yanı sıra 'Kangal', 'Tazı', 'Akbaş' ve 'Aksaray Malaklısı' ırkları da yabancı hakemlerin karşısına çıktı. Jüri, iki sınavda köpeğin rehberini sevk kayışı ile takip etmesi, takip komutu ardından rehberinin sol tarafında, öne geçmeden ve geride kalmadan izlemesi, sevk kayışsız yürüme, 'Otur' komutuna uyma, 'Yat' komutu ve çağırmaya itaat, kalabalık arasında agresif davranmama, gibi özelliklerini değerlendirdi. 3 gün süren yarışlarda Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu, geçen yıllardaki konukseverliği ve katkıları nedeniyle 'Fahri başkan' seçilen Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title