Haberler

Zirvede büyük coşku

Güncelleme:

Dağcılar 24 Temmuz Gazeteciler bayramını Erciyes Dağı'nın 3.917 metre yükseklikteki zirvesinde kutladı.

Dağcılar 24 Temmuz Gazeteciler bayramını Erciyes Dağı'nın 3.917 metre yükseklikteki zirvesinde kutladı. Edirne'den Iğdır'a, Sinop'tan Hatay'a tüm gazetecilere zirveden selam gönderdi.

Aralarında gazeteci Bekir Demirağ'ın da bulunduğu dağcılar, 24 Temmuz Gazeteciler Bayramını Orta Anadolu'nun en yüksek noktası olan ( 3.917 metre ) Erciyes Dağının zirvesinde coşkulu bir şekilde kutladı. Lütfullah Batman'ın ekip liderliğini üstlendiği bu tırmanış, dağa ilk kez çıkan gençlerin de katılmasına ve oldukça zor şartlara rağmen gayet başarılı geçti. Muharrem Barut Dağ evinde kamp kuran dağcılar, gece yarısından sonra Sırt rotasından çıkışa başlayıp, Hörgüçkaya arkasından dolaşarak saat 10.00 civarında Erciyes Dağı'nın doğu zirvesine ulaştı. Zirvede bayrakları gururla açıp, bu cennet vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz anısına dualar eden dağcı grubu, daha sonra dinlenmeye çekildi. Bu arada zirve defterine de o anki duygularını aktardı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyesi- amatör dağcı Bekir Demirağ zirve defterine aynen şunları yazdı:

' Erciyes zirve 3.917 metre

24 Temmuz 2020 saat 10.00

Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü

Gazeteciler bayramı,

Bizim bayramımız !..'

Bu tırmanışımı Edirne'den Iğdır'a, Sinop'tan Hatay'a kadar bu güzel ülkemiz ve milletimiz için gece-gündüz demeden çalışan gazeteci meslektaşlarım için yaptım. Burada şunu da naçizane hatırlatmak istiyorum : 'Gazeteciliğin temel ilkesi tarafsız olmak, toplumu doğru şekilde yani objektif olarak bilgilendirmektir.' Gazeteciler bayramınız kutlu olsun!. Herkese sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Tırmanışa katılan dağcılar şunlar:

Lütfullah Batman, Erol Çetin, Oğuz Kağan Açıkgöz, Serdar Yavaş, Murat Ulaş Silvan, Mustafa Eliaçık ve Bekir Demirağ. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erciyes Iğdır Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title