Haberler

Zirve Takibimizi Devam Ettirdik"

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Trabzonspor karşısında yaptıkları hataları konuşarak düzelteceklerini söyleyerek, alınan galibiyetle zirve takibini sürdürdüklerini aktardı.

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Trabzonspor karşısında yaptıkları hataları konuşarak düzelteceklerini söyleyerek, alınan galibiyetle zirve takibini sürdürdüklerini aktardı. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 78-74'lük skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Ufuk Sarıca basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maç geçirdiklerini anlatan Sarıca, "Trabzonspor arayı iyi değerlendirmiş. Kırılma anlarında çok basit ve teknik terimler dışında hatalar yaptık. Çok basit hatalar yapınca maç bir türlü kopmadı. Son anda kaybedebilirdik. Tüm maçı kötü oynamadık ama kötü oynadığımız dönemler var. Dış atışı iyi olan bir rakibi 74 sayıda tutuyoruz. Hücumda akıcı olmamız gerekiyor. Bunların üzerine çalışacağız. Sertaç'ın attığı 22 sayının yanında aldığı 8 ribaundu çok değerli. Zirve takibimizi devam ettirdik. Üstüne konuşarak hatalarımızı düzelteceğiz" şeklinde konuştu.

"SEMİH ERDEN, ŞUBAT BAŞINDA ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK"

Sarıca, sakatlığı devam eden milli basketbolcu Semih Erden ve Can Maxim Mutaf ile ilgili de şubat ayının başında takım ile antrenmanlara başlayacaklarını kaydetti.

JOSH ADAMS: HERKES EN İYİ OYUNUNU OYNADI

Beşiktaş Sompo Japan'da forma giyen basketbolcu Josh Adams ise zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Rakip çok iyi savaştı. Hatalarla maçı zora soktuk. Çok önemli bir maç olduğu için herkes en iyi oyununu oynadı" açıklamasını yaptı.

"BEŞİKTAŞ'A UYUM SÜRECİM ÇOK KISA OLDU"

Adams, Trabzonspor karşısında yaptığı smaçlar ve performansı hakkında da konuşarak şunları kaydetti:

"Ben hayatım boyunca böyleydim çok enerjik ve takımı ateşleyen bir oyuncu oldum. Kaybetmekten de nefret ederim. Maç zora girince elimden geleni yaptım. Sanki uzun süredir burada gibiyim uyum sağladım. Mutluyum ve burada bütün arkadaşlarım kaybetmeyi sevmiyor. Bu yüzden uyum sürecim çok kısa oldu."

(Bora Akyol - Uygar Aydın/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Semih Erden Trabzonspor Ufuk Sarıca Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title