Haberler

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilen turistler denize girdi

Güncelleme:

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı birçok bölgede hayatı felç ederken, Antalya'nın Alanya ilçesinde ise aralık ayının son günlerine gelinmesine rağmen sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, denize girip güneşlendi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken, Alanya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının ise 19,4 derece ölçüldüğü ilçede yerli ve yabancı turistler, güneşli havanın tadını denize girerek ve güneşlenerek çıkardı.

Güneşli havayı fırsat bilen turistler Alanya'da denize girdi

SAHİLDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Aralık ayının sonuna gelinmesine olmasına rağmen güneşli havayı fırsat bilen turistler, Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında denize girerek güneşlenmenin keyfini yaşadı. Yerli Kumlara, şezlonglara uzanan tatilciler, kitap okudu ve uzun süre güneşlendi. Sahilde yürüyen çiftler ve oyun oynanan çocuklar ise renkli görüntüler oluşturdu.

Güneşli havayı fırsat bilen turistler Alanya'da denize girdi

"BURADA 9 AY DENİZ KEYFİ YAPABİLİYORUZ"

Deniz keyfi yapan Serkan Kabakçı, Alanya'da yaşadığı için şanslı olduğunu söyledi. Kabakçı, "Alanya'ya kış hiç gelmiyor gibi bir şey. Aralık ayının 16'si hava o kadar güzel ki 22-23 derece ve biz bugün yüzdük arkadaşlarımla. Burada 9 ay deniz keyfi yapabiliyoruz. Burada güneş eksik olmuyor, Alanya'da yaşamaktan mutluyuz. Alanya'da diğer tatil şehirlerine göre farklı bir iklime sahip. Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi diğer tatil bölgeleri sezonu erken kapatırken burada halen sezon devam ediyor. Alanya'da kasım ve aralık ayında bile denize girmek mümkün. Herkesin Alanya'ya gelmesini tavsiye ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Antalya Aralık Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

bahtdız bedevi:

Biz bu hayatı yaşamaya değil seyretmeye gelmişiz. . . .

15
1
yanıtYanıtla
x:

len mal. . . gel gel sende gel ne olursan ol gel. . . zaten bütün mallar dünyanın her yerinden buraya geliy. . . sen de gel. .

yanıt2
yanıt0
Kutup ayısı:

Selam nerdesın ?

yanıt1
yanıt0
0131:

70 li yillarda komonistlerin militana notlar diye bir cep kitapcigi vardi. . . basarili olabilmek icin hali hazirda bir partinin destegini alip onlarla hareket etmek gerekir diye ögütler veriyorlardi ve o günkü sartlarda uygun olan CHP ve MSP yi tavsiye ediyorlardi. . o gün yetisen yesil komonistler bugün büyük cogunlukla iktidarda ve diger Partilerin basindalar. . ve hdp nin borazanligini yapiyorlar. .

2
4
yanıtYanıtla
fff:

Antalya rüzgarlı ve soguk bunlar üşümüyorlar sorun orada.bir dönemediler memleketlerine.nede olsa burada ucuz tatil var.

6
0
yanıtYanıtla
Kasımpaşa:

Rusya da buz gibi havayı baz alırsak, bunlara orası sıcak gelir. Bizimkiler Alanya da mont veya hırkayla gezerken bunlar kısa kolluyla gezer.

4
0
yanıtYanıtla
HARABAT:

SEYRETMEYE DEVAM ERZURUM VE ANTALYADAKİ YAKIT ELEKTRİK SU FİYATLARI AYNI ÇOK ADİL DEĞİLMİ

3
1
yanıtYanıtla
one:

mesafe ve maske?

1
1
yanıtYanıtla
Cemaldemir:

Cok güzel

1
1
yanıtYanıtla
Hayaller bedava:

Turist kadınlara bakarak acep ne hayaller kuruyor bizim goril tipli erkekler?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title