Haberler

    Yunanistan Basketbol Takımı'nda Sular Durulmuyor

    Giannis Antetokounmpo'nun yokluğuyla başlayan kriz ortamı abi Thanasis'in açıklamalarıyla iyice alevlendi.


    Yunanistan Basketbol Takımı'nda sular durulmuyorGiannis Antetokounmpo'nun yokluğuyla başlayan kriz ortamı abi Thanasis'in açıklamalarıyla iyice alevlendi.


    EuroBasket 2017'de performansıyla hayal kırıklığı yaratan Yunanistan, takım içindeki tartışmalarla da gündeme gelmeyi sürdürüyor. A Grubu'nda oynadığı dört maçta sadece bir galibiyet alabilen takımda, Polonya ile oynanacak son maç öncesi ortalık kızıştı.


    Geçtiğimiz gün Finlandiya karşısında alınan 89-77'lik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Thanasis Antetokounmpo, "Milli takımda olmak isteyenler milli takımda oynamalıdır.” sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.


    25 yaşındaki basketbolcunun bu açıklaması hakkında yorumda bulunan takım arkadaşı Ioannis Papapetrou ise "Parmağınızla birilerini işaret etmek yanlış. Bu aşamada böyle bir şey söyleyemezsiniz. Yarın büyük bir maçımız var ve biz buna hazır olmak zorundayız.” şeklinde konuştu. Takımın bir diğer önemli ismi Vangelis Mantzaris ise yeni bir polemik yaratmaktan kaçınarak, "Finlandiya maçını geri getiremeyiz. Yarın Polonya karşısında bir final maçımız var ve kazanmak zorundayız.” demekle yetindi.


    Tartışmayı başlatan Thanasis Antetokounmpo, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleriyle belli bir oyuncuyu hedef almadığını ve takımın moralini yükseltmek için böyle bir ifade kullandığını yaptığını belirtti.


    EuroBasket öncesi ortaya koyduğu hırslı bir görüntüyle dikkat çeken Yunanistan'da, yıldız basketbolcu Giannis Antetokounmpo’nun turnuvaya katılamayacağının açıklanmasıyla birlikte her şey tersine döndü. Finlandiya maçından sonra Yunan taraftarlar, Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri'ne sözlü sataşmada bulunurken, Federasyon Başkanı Giorgos Vasilakopoulos ise geçtiğimiz gün grup maçlarının oynandığı Finlandiya'dan ayrılarak Yunanistan’a döndü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title