Haberler

    Yorgun Ama Güçlü!

    CELAL UMUT EREN

    Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftaya lig ikincisi ve şampiyonluk iddiasıyla giren Medipol Başakşehir, 4-1'lik Osmanlıspor galibiyetiyle de büyük mutluluk yaşadı.

    Temmuz 2017'den beri resmi maçlara çıkan turuncu-lacivertli takım, bu hafta itibariyle 45 maç oynadı. Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda farklı hedefler için mücadele eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri, en fazla maç yapan da takım konumunda. İstanbul temsilcisi, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde 4, Avrupa Ligi gruplarında 6, Türkiye Kupası'nda 4 ve ligde de 31 maçla, yoğun bir fikstürden geçti.

    Bu sürede 45 maçta 26 galibiyet elde eden Abdullah Avcı ve takımı, 9 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Ligde yüzde 65'lik bir galibiyet oranıyla oynayan Başakşehir, bilhassa teknik direktör Abdullah Avcı'dan tam not alıyor.

    Şampiyon olunmaması halinde dahi takımıyla gurur duyduğunu dile getiren Avcı, kadro olarak çok büyük bir iş başardıklarını düşünüyor. Henüz 4 yıllık bir takım olduklarını her fırsatta altını çizen başarılı çalıştırıcı, sürekli ilk 4 sırada olmalarının çok önemli bir iş olduğunu vurguluyor.

    Ayrıca lig tablosunda da 4'lü ve 3'lü averaj hesaba katıldığında yarıştaki en iyi takım olan Başakşehir, sadece Fenerbahçe'ye karşı 2'li averajda geride kaldı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi 3 kez yenen turuncu-lacivertliler, en başarılı sezonunu oynuyor.

    Elia göz dolduruyor

    Osmanlıspor deplasmanında farklı bir galibiyete ulaşan Medipol Başakşehir'de Eljero Elia adı dikkat çekiyor. Hollandalı futbolcu, sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkışla alkış alıyor. Elia, son 6 lig maçında 4 gol atıp, 2 asist yaptı. 6 gollük bir katkıda bulunan tecrübeli kanat oyuncusu, gol attıkları 4 maçta da takımının galibiyete taşınmasında büyük pay sahibi oldu.

    Feyenoord ile geçen sezon Hollanda'da şampiyonluk elde eden Elia, bu sezon da şampiyonluğa oynuyor.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdullah Avcı Eljero Elia Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title