Haberler

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Boşanıyor

Güncelleme:

Magazin kulislerinde, ünlü çiftin 8 yıllık evliliklerini noktalama kararı aldığı konuşuluyor.

Yılmaz Erdoğan  ve Belçim Bilgin  çiftiyle ilgili “boşanma” dedikoduları son günlerde iddia olarak dile getiriliyor. Magazin kulislerinde 2006 yılında nikah masasına oturan ikilinin arasının yaklaşık bir yıldır açık olduğu ve en sonunda evliliklerini bitirme kararı aldıkları öne sürüldü. İddiaya göre krize yol açan da ilişkilerinde en başından beri var olan usta-çırak dengesi.

"YILMAZ SAHİBİM DEĞİL"

Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre Erdoğan’ın, kendinden 16 yaş küçük eşi için “Evliliğimizde usta-çırak ilişkisi var, çekişme yok” demesi, ipleri geren ilk unsur oldu. Son dönemde yer aldığı projelerle yıldızı iyice parlayan Bilgin, bu durumdan sıkıldı. Mart ayında verdiği bir röportajda yaptığı “Yılmaz benim eşim, sahibim değil. Biz ayrı bireyleriz ama aynı evi paylaşıyoruz” açıklaması da bozulan dengelere dair ilk sinyalleri vermişti.

AİLELER DEVREDE

Erdoğan ailesinin, Rodin adında bir de oğulları olan çiftin boşanmaması için büyük çaba harcadığı, ancak bu çabaların sonuç vermediği söyleniyor.

Belçim Bilgin, o röportajında yaptığı işlerde eşinin etkisi olmadığını da söylemişti: “Tabii Yılmaz Erdoğan’la evli olmak büyük bir şans. Ondan çok şey öğreniyorum. Ama yaptığım işlerde Yılmaz’la evli olmamın etkisi yok.”

İlgili Haberler

 

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

ELAundefined:

292 CANIMIZ GITMIS . YÜREKLERIMIZ YANIYOR ... KIMIN UMRUNDA AYRICA BIZENE ...

61
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞundefined:

REZİL ŞEREFSİZLER ÜLKENİN AİLE YAPISINI SİZLER BOZDUNUZ...DAK ÇIKAR DAK ÇIKAR DAK ÇIKAR

47
4
yanıtYanıtla
AYNURundefined:

Ünlülerin evlenmelerini boşanmalarını sevgili bulmalarınıi gittikleri tatil mekanlarında neler yaptıklarını haber diye yayınlıyorsunuz ya. Daha ne diyelim. Haberler.com u ciddiyete ve seviyeli haberciliğe davet ediyorum....

23
0
yanıtYanıtla
adamin dibisinundefined:

yılmaz erdogan adabaın dıbısın ne yapsan yakısır, en dogru kararı sen verırsın, Bir amedli plarak senle gurur duyuyoruz.

2
18
yanıtYanıtla
sedaseda4574@gmail.com:

bizde zaten belcim bilginle yilmaz erdoganin evlilikleri nolucak acaba diye olduk bittik

17
2
yanıtYanıtla
Hasan ERundefined:

habere bakarmısın,sanki çoook önemli ,üç ün sonra tekrar başkaları ile evlenir ve tekrar boşanırlar yada kendi inanışları ile flört yaparlar, bunları haber yapmanın ne anlamı vardır söylermisiniz,

18
0
yanıtYanıtla
rıza günundefined:

rodin ne la. evliliklerinde bir cenabetlik varmış zaten müslüman ismi yok muydu. haaaa bu herif hakkariliydi ya..anlaşıldı ismin kaynağı...

10
8
yanıtYanıtla
ahmetsnmd@hotmail.com:

zoruuunaamıı gittiiii laa

yanıt0
yanıt0
SEMundefined:

BU GECE BU UZUCU HABERI DUYDUM UYUYAMAM!!yahu siz ne yapiyorsunuz bunun bu olaylar karsisinda ne onemi var,insanlar hayatlarini kaybetti,sizin bahsinize bak.

17
0
yanıtYanıtla
uğur yalçınundefined:

hadi yaaa,,çook üzüldük,,bunca derdin içinde..

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title