Haberler

Yeşim Salkım'ın Damadı, Düğününe Köpeğini de Getirtti

Güncelleme:

Yeşim Salkım'ın kızı ile evlenen Ozan Düzdaş, ünlü isimlerin akın ettiği düğününe sokakta bulup sahiplendiği köpeği de getirtti.

Yeşim Salkım'ın kızı Gizem, geçtiğimiz pazar günü yapılan düğünle Ozan Düzdaş'la evlendi. Ünlü şarkıcı, damadına "Kızıma iyi bak" derken gözyaşlarına engel olamadı.

MURADINA ERDİ

Yeşim Salkım'ın Mustafa İmre'den olan kızı Gizem evlendi. Genç kız, bir süredir beraber olduğu Ozan Düzdaş'la önceki gün Gayrettepe'deki Point Otel'de nikâh masasına oturdu.

"KIZIMA İYİ BAK"

Nikâh kıyılırken duygusal anlar yaşayan Yeşim Salkım, damadına "İki kızım vardı, artık bir de oğlum var. Kızıma iyi bak!" dedi.

"BU CÜZDANI İKİNİZ TUTACAKSINIZ"

Evlilik cüzdanını genç çifte uzatırken de "Bu cüzdanı ikiniz tutacaksınız. Evlilik ortak bir müessesedir" diye konuştu. Davetliler arasında Eda-Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Deniz Akkaya, Gizem Özdilli, Nilgün Belgün ve Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik de vardı.

PAPYONLU KÖPEK DE DÜĞÜNDEYDİ

Ozan Düzdaş'ın sokakta bulup sahiplendiği köpeği Pele de düğündeydi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

ASLI:

Hayvanları sevin , EGO ları yoktur üzmezler sizi. . . ayrıca sokaktan bulup sahiplenmesi bence çok güzel bir davranış. . . düğün kısmına gelince gelen davetlilerin çoğu zaten süsü köpeğine benziyor :) yabancılık çekmemiştir :)

23
1
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

TÜRKİYEDEKİ ÜNLÜLERDEN İYİCE NEFRET ETMEYE BAŞLADIM NEDENSE.

7
3
yanıtYanıtla
????:

habere bak ya ne kadarda önemli keşke son dakika olarak verseydiniz böyle bir haber iki gün sonra verilirmi

9
0
yanıtYanıtla
raco:

HOŞŞŞTTT

2
1
yanıtYanıtla
PEPE:

köpeeede evlendirmek lazım yazık hayvana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title