Haberler

Vali Tuna Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, “Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası” etkinlikleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, "Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası" etkinlikleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Etkinlikleri çerçevesinde, Yunus Emre Beldesi'nde bulunan, Yunus Emre'nin Kabri başında gerçekleştirilen anma programı sonrası, Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Mihalıççık İlçesi'nde bulunan 'Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'ndeki huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Mehmet Erkal'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, yaşlılarla tek tek ilgilendi. Yaşlıların hayatlarını sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmeleri için tüm gayretin gösterilmesi gerektiğini kaydeden Vali Tuna, bu işe gönül vermiş personelin de şefkat ve merhamet duygusuyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

"Yaşlılarımıza karşı hak ettikleri saygı ve sevgiyi toplum olarak her zaman göstermeliyiz diyen Vali Tuna, "Toplumsal hayatın en değerli varlıkları olan yaşlılarımıza devletimiz zaten gerekli desteği veriyor. Fakat yaşlılarımıza sahip çıkmak sadece devletimiz değil toplum olarak da hepimizin görevidir" dedi.

Huzurevinin 24 Temmuz 2004 tarihinde faaliyete geçtiğini aktaran Müdür Erkal ise, tek ve çift kişilik odalarda 72 yatak bulunduğunu söyledi. Şu an huzurevinde 23 sakinin bulunduğunu aktaran Müdür Erkal, Selemi Vardar Yaşlılar Köşkü'nün tam teşekküllü bir huzurevi olduğunu bildirdi.

Daha sonra huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, ayağından ameliyat olan Neriman Işık'la yakından ilgilendi. Vali Tuna'ya ve eşi Pervin Tuna'ya bu ziyaretlerinde, Mihalıççık Kaymakamı Cüneyt Manisa ve Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal da eşlik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Mihalıççık Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title