Haberler

Türk Diyanet Vakıf-sen'de İsmail Gümüş Güven Tazeledi

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Diyanet Vakıf-sen) Kahramanmaraş-osmaniye Şube Başkanlığına İsmail Gümüş Yeniden Seçildi.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Diyanet Vakıf-Sen) Kahramanmaraş-Osmaniye Şube Başkanlığına İsmail Gümüş yeniden seçildi.

Arpacı Tesisleri'nde düzenlenen kongrede konuşan Gümüş, din görevlileri olarak, kanunla verilen görevleri yerine getirmekle birlikte sosyal hayatta da çok önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, "Topluma itidalli olmayı tavsiye ederek, vatan ve millet sevgisini öğreterek, ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması ve ekonomik ve siyasal bağımsızlığımız, Müslüman-Türk milleti olarak yaşayabilmemiz için ön şart kabul edip bunu genç nesillere öğreterek, milli birlik ve beraberliğin temininde önemli bir misyonu da üstlenmiş bulunmaktayız. Üstlendiğimiz bu misyondan dolayı toplumumuzun harcı, çimentosu olmuşuzdur. Üzerimize düşen görevleri yerine getirmenin haklı onurunu taşıyoruz" dedi.

100 delegeden 85'inin oy kullandığı seçimde tekrar başkanlığa İsmail Gümüş getirilirken yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

"İdris Arslantaş, M.Hanifi Şen, Adem Gürlek, Mustafa Canbolat, İsmail Karabulut, Nurettin Gişioğlu. Denetleme Kurulu Üyeleri: H.Aslan Demir, Şaban Özkişi, Metin Topaloğlu. Disiplin Kurulu Üyeleri: Abdullah Büyükeryılmaz, Ramazan Gevher, Hakkı Aktaş. Üst Kurul Delegeleri: İsmail Gümüş, İdris Arslantaş, Hüseyin Yazar ve Nurettin Gişioğlu."

(ACK-AB-AB-Y)

18.11.2007 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title