Haberler

Dünya üçüncüsü milli kick boksçu Ersayar'a coşkulu karşılama

Güncelleme:

- Dünya üçüncüsü milli kick boksçu Ersayar'a coşkulu karşılama İtalya'da yapılan şampiyonada dünya üçüncüsü olan Vanlı milli kick boksçu Bedirhan Ersayar, memleketinde davul zurnayla karşılandı.

- Dünya üçüncüsü milli kick boksçu Ersayar'a coşkulu karşılama

VAN - İtalya'da yapılan şampiyonada dünya üçüncüsü olan Vanlı milli kick boksçu Bedirhan Ersayar, memleketinde davul zurnayla karşılandı.

İtalya'nın Jesolo kentinde yapılan Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden milli kick boksçu Bedirhan Ersayar, İranlı rakibini yenerek üçüncü oldu. Antrenör Barış Aydın gözetiminde ilk kez katıldığı dünya şampiyonasında büyük başarı sağlayan Ersayar, Van Ferit Melen Havalimanı'nda davul zurnayla karşılandı. Türkiye adına yabancı ülkelere karşı yarışmanın gurur verici olduğunu söyleyen Ersayar, "Ben ve hocam gece gündüz demeden çalıştık. Ülkeme üçüncülükle değil birincilikle gelmek isterdim. Gelecek yıl ülkeme ve şehrime şampiyonlukla dönmeyi planlıyorum. Daha önceki karşılaşmalarda birçok defa şampiyon oldum. Türkiye ve Avrupa şampiyonası gibi birçok dalda şampiyon oldum ama gerçekten bu başka bir duygu, yaşanması gerekiyor. Orada ülkeni temsil ediyorsun, çok ayrı bir duygu" dedi.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Ersayar, "Başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a ve ekibine, beni çalıştıran ve emek veren Barış Aydın Hocama, bunun yanı sıra Hüseyin Hocama da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barış Aydın Türkiye İtalya Van Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title