Haberler

Sorgun'da Öğrencilere 6 Bin Adet Diş Fırçası ve Diş Macunu Dağıtıldı

Yozgat’ın Sorgun Belediyesi tarafından ana sınıfı ve ilköğretim 1-2-3 vee 4’üncü sınıf öğrencilerine toplam 6 bin adet diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Yozgat'ın Sorgun Belediyesi tarafından ana sınıfı ve ilköğretim 1-2-3 vee 4'üncü sınıf öğrencilerine toplam 6 bin adet diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci okulları tek tek dolaşarak öğrencilere adet diş fırçası ve diş macunu dağıttı. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle merkez ilköğretim ve ana sınıflarında okuyan öğrencilerine diş macunu ve fırça hediye ettiklerini belirterek, " Bunun tabi maddi değeri önemi yok ama bu haftanın öğrencilerimize önemini vurgulamak istedik. Bu tip organizasyonlar ve etkinlikler çocukların akıllarında kalıyor ve daha etkili oluyor" dedi

Çocukların diş sağlığı ile ilgili doğru bilgilendirilmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Şimşek, "Çocuklarımıza bu yaşta kişisel temizlikleri, hijyen anlayışları konusunda eğitmek çok önemli olduğunu biliyoruz. Çocuklarımız bu yaşlarda ne öğrenirse büyüdüklerine de onu uygulayacaktır" diye konuştu.

Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekici'de katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şimşek'e teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Ahmet Şimşek Ekinci Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title