Haberler

Saruhanlı'ya 150 Bin Lira Özel İdare Ödeneği

Manisa İl Özel İdaresi bütçesinden çeşitli hizmetlerde kullanılması amacıyla Saruhanlı ilçesine 150 bin lira ödenek çıkartıldı.

Manisa İl Özel İdaresi bütçesinden çeşitli hizmetlerde kullanılması amacıyla Saruhanlı ilçesine 150 bin lira ödenek çıkartıldı.

Manisa İl Genel Meclisi'nin Saruhanlılı Üyesi Mehmet Baltacı, gazetecilere yaptığı açıklamada Saruhanlı'nın bazı köy ve beldelerindeki ihtiyaçların karşılanması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Bu kapsamda Saruhanlı Belediyesi ve Kaymakamlığa çöp toplama aracı ve 300 adet çöp konteynırı satın alınması için İl Özel İdaresi bütçesinden 75 bin lira destek sağladıklarını belirten Baltacı şunları kaydetti:

"Mezar düzenlemesi ve çevre duvarı yapılması için 20 bin lira Dilek beldesine, İlköğretim Okulu çatısının değiştirilmesi için 20 bin lira Paşaköy beldesine, düğün salonu ve çok amaçlı salon yapımı için 25 bin lira Nuriye beldesine, çok amaçlı salon tadilatı için 10 bin lira Kayışlar köyüne olmak üzere toplam 150 bin lira Saruhanlı için ödenek çıkarttık."

Yapılacak hizmetlerin Saruhanlı için hayırlı olmasını dileyen Baltacı, geçmişte boşa giden paraların günümüzde millete hizmet için kullanıldığını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Paşaköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title