Haberler

Samsun: Çöp Arabalarına İftar Saati Uyarısı

- Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Nursal Bilkay, İftar Saatinde Vatandaşların Evlerine Rahatlıkla Ulaşması İçin Trafik Polisi Olarak Her Türlü Tedbiri Aldıklarını Söyledi.

- Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Nursal Bilkay, iftar saatinde vatandaşların evlerine rahatlıkla ulaşması için trafik polisi olarak her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

İftar saati öncesi şehrin cadde ve kavşaklarında 102 trafik polisinin görevlendirildiğini hatırlatan Nursal Bilkay, özellikle belediyelere ait çöp arabaları ile müteahhitlere ait kamyonların iftara 2 saat kala trafiğe çıkmaması gerektiğini belirterek, "Çöp araçları iftar saatinde trafik akışını felç ediyor. Bu yüzden iftardan sonra çöp toplamaları daha iyi olacak. Bu Ramazan ayı içinde uygulanırsa vatandaşlarımız evlerine kolay olaşmış olacak. Ayrıca, vatandaşlardan da ricamız evlerine giderken kısa mesafeli yolları tercih etsinler" dedi.

Trafik Şube Müdürü Bilkay, kamyonların normal şartlarda sabah 07.00 ile akşam 19.00 arası şehir trafiğini girişlerinin yasak olduğunu belirterek, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uyguladıklarını kaydetti.

(MAY-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title