Haberler

Öner'in Sirk Keyfi

Avrasya Sirki'ni, Binlerce Kepezli ile Birlikte İzleyen Belediye Başkanı Erdal Öner, "Düne Kadar Hiçbir Sosyal Etkinliğin Yapılmadığı Kepez, Gerçekleştirdiğimiz Kentsel Değişimle Kültürde, Sanatta ve Sosyal Etkinlikte de Hak Ettiğini Aldı." Dedi.

Avrasya Sirki'ni, binlerce Kepezli ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Erdal Öner, "Düne kadar hiçbir sosyal etkinliğin yapılmadığı Kepez, gerçekleştirdiğimiz kentsel değişimle kültürde, sanatta ve sosyal etkinlikte de hak ettiğini aldı." dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, çocukları Enes, Emre ve binlerce Kepezli ile birlikte dünyanın ilk Türk sirki olan Avrasya Sirki'ni izledi. Kepez Belediyesi'nin katkıları ile Yükseliş Mahallesi'nde Cumartesi Pazarı karşısındaki alanda kurulan ve üç gün gösteri yapan sirke, Kepezliler büyük ilgi gösterdi.

Rekor hizmetle Kepez'de kentsel dönüşümü gerçekleştiren Başkan Öner, çocukları Enes ve Emre ile birlikte sirk heyecanını yaşadı. Başkan Öner, nefesleri kessen akrobatların gösterilerini ilgiyle takip etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Öner, Kepez halkının sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirmeleri amacıyla birçok sosyal etkinlik düzenlediklerini, düzenlemeye de devam edeceklerini söyledi. Kepezlilere, sirk heyecanını yaşatan Avrasya Sirki'ne teşekkür eden Öner şunları söyledi: "4 yıl önce, sosyal etkinliğin yapılmadığı Kepez'de, ikamet etmek bile istenmiyordu. 4 yılda gerçekleştirdiğimiz rekor hizmetle Kepez'e çağdaş şehir kimliği kazandırdık. Her alanda olduğu gibi Kepez, bizim dönemimizde sosyal etkinlikte, kültürde, sanatta hak ettiğini aldı, almaya da devam edecek. Kepezli vatandaşlarımdan aldığımız güçle, sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz." Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi'nin de izlediği sirkte, akrobatların, lastik kızların ve eğitimli köpeklerin gösterileri nefesleri kesti. Vahşi hayvanların, palyaçoların, akrobatların gösterileri, izleyenlerden büyük alkış aldı.

(AT-Y) 16.03.2008 11:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title