Haberler

Olimpiyat Birincisi Nazilli'den

Güncelleme:

Nazilli'de düzenlenen Matematik ve Fen Olimpiyatları'nda Nazilli Uğur Dershanesi 8. sınıf öğrencilerinden Özgün Cebeci birinci oldu.

Nazilli Fen Lisesi tarafından düzenlenen Matematik ve Fen Olimpiyatları'nda Nazilli Uğur Dershanesi 8. sınıf öğrencilerinden Özgün Cebeci birinci oldu.

İlçedeki tüm ortaokulların davetli olduğu Matematik ve Fen Olimpiyatları'nda öğrencilere fizik, kimya, biyoloji alanlarından 10'ar, Matematikten ise 20 soru yöneltildi. 52 öğrenci arasında birinci olan Özgün Cebeci, 7.sınıfta katıldığı matematik olimpiyatlarında da birinci olmuştu.

7. sınıfta katıldığı matematik olimpiyatında kazandığı birinciliğin kendisini bu yılki olimpiyatlar için de yüreklendirdiğini belirten Özgün Cebeci, on beş gün önce haberdar olduğu Nazilli Fen Lisesi Matematik ve Fen Olimpiyatları'na geçmiş yıllara ait olimpiyat ve üniversite sınav sorularını çözerek hazırlandığını söyledi. Elde ettiği başarı için Okul Öğretmenlerine, Nazilli Uğur Dershanesi Fen Bilgisi Öğretmeni Kaan Başarır ve Matematik Öğretmeni Çiğdem Karcıer'e, Matematik ve Fen Olimpiyatları'nın düzenlenmesinde

emeği geçen Nazilli Fen Lisesi

yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

Nazilli Uğur Dershanesi Fen Bilgisi Öğreteni Kaan Başarır, Özgün Cebeci'nin iki yıldır üst üste kazandığı birinciliklerin tesadüf olmadığını okul, aile ve dershane iş birliğinin başarıyı getirdiğini belirterek; "Uğur Dershanesi olarak öğrencimizi ve ailesini yürekten kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve Özgün Cebeci'nin daha nice büyük başarılara ulaşmasını diliyoruz" dedi.

Dershane Kurucusu Ramazan Ererişkin ise; "Birinci olan öğrencimiz Özgün Cebeci'yi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu arada Özgün Cebeci'ye ve 8 Haziran Cumartesi Günü SBS'ye girecek Tüm Öğrencilerimize başarılar diliyorum" diyerek Özgün Cebeci'ye Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök'ün göndermiş olduğu başarı belgesini ve hediyesini verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title