Haberler

Niğde Polisinden Huzur 51 Uygulaması

Niğde Emniyet Müdürlüğü Tarafından Başlatılan ve Huzur 51 Adı Verilen Denetimlerde, İl Merkezi ve Tüm İlçelerde Eş Zamanlı Genel Uygulama Yapıldı. Toplam 250 Emniyet Personelinin Katıldığı Uygulamalarda Şüpheli Araç ve Şahıslar, Umuma Açık Yerler Kontrol Edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Huzur 51 adı verilen denetimlerde, il merkezi ve tüm ilçelerde eş zamanlı genel uygulama yapıldı. Toplam 250 emniyet personelinin katıldığı uygulamalarda şüpheli araç ve şahıslar, umuma açık yerler kontrol edildi.

Gece, Niğde Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan polis ekipleri, yapılacak uygulama hakkında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Raşit Çavdar'dan son talimatları aldı. Yapılacak denetimlerde vatandaşlara nazik davranılmasını ifade eden Çavdar, yapılan denetimlerin Türk polisine yakışır bir şekilde olmasını istedi. İl merkezinde 5 ayrı noktada yapılan uygulamalarda polis ekipleri şüphelendiği şahıs ve araçlar üzerinde arama yaptı. Uygulama noktalarını tek tek denetleyen İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise, ilki başlatılan genel uygulamaların bundan sonra da periyodik olarak sürdürüleceğini söyledi. Eşzamanlı yapılan uygulamaların bütün ilçelerde de sürdürüldüğünü dile getiren Kartal, "İl merkezi ve 5 ilçemizde genel asayiş ve trafik yönünden 250 personelimizle birlikte uygulama başlattık. Umuma açık yerler, şüpheli şahıslar ve genel asayiş konusunda şehir içi ve bölge trafik ekiplerimizde bu çalışmalarımıza destek verecekler" dedi.

Gece boyu il genelinde yapılan denetimlerde, 410 araç ile 175 kişinin sorgulamasının yapıldığı bildirilirken, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 18 kişi asayiş şubesi ekipleri tarafından incelemeye alındı. 37 araca 5 bin 733 YTL para cezası uygulanırken, 16 araç trafikten men edildi ve 6 sürücüye alkollü araç kullanmaktan adli işlem başlatıldı. Umuma açık yerlerde ise 4 birahaneye konsomatris çalıştırmaktan, 4 birahaneye de kurallara uymamak suçundan 2 bin YTL para cezası uygulandı.

(TA-FM)

20.01.2008 15:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title