Haberler

Minik Öğrencilerden Kutlu Doğum Gösterisi

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim gören anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu temsili gösteri büyük beğeniyle izlendi.

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim gören anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu temsili gösteri büyük beğeniyle izlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şiirlerin okunduğu temsili tiyatro oyunlarının oynandığı ve sema gösterilerinin yapıldığı etkinlikte minik öğrenciler izleyenlere renkli dakikalar yaşattı.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da katıldığı gösteriyi bin 200 kişinin izlediği bildirildi.

Fadıloğlu, sosyal tesislerde verilen eğitimin sosyal hayata adaptasyon anlamında çok büyük katkısının olduğunu vurguladı.

Tesislerde gerek el beceri kursları, gerek okuma yazma kursları ve birçok faaliyetin okul öncesi verilen eğitimin bir ürünü olduğunun altını çizen Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Dönem içerisinde çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim verebilmek adına birçok sosyal tesisimizi sizlere kazandırdık. Daha önceden bir sözümüz vardı. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde sosyal tesis eksiğimiz kalmayacaktı. Bunu da büyük ölçüde yerine getirdik ve yapmaya da devam ediyoruz. Sosyal tesislerimiz taziye evi veya bir el beceri kursu yerine birer eğitim yuvası haline geldi. Gaziantep'te mevcut olan eğitim sorununu gidermek adına eğitime okul öncesinden başlayarak bu alanda elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Bu gün burada manevi iklim içerisinde eğitim alan çocuklarımızın gösterisini izledik. Burada katkısı bulunan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum."

Minik öğrenciler gösterinin ardından Fadıloğlu ile birlikte sahnede Türk bayraklarını sallayıp şarkılar söyledi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title