Haberler

Manavların Kur'a Heyecanı

Korkuteli Belediyesi Tarafından Antalya Pazarcılar Odası İşbirliği ile Yapılacak Olan Kapalı Pazar Yeri Projesine Başlanıyor. Haftanın Çarşamba Günlerinde Kurulacak Halk Pazarı ile İlçede Faaliyet Gösteren Manavlar Belediye Tarafından Oluşturulacak Geçici Yerlerine Taşınmaya Başladılar.

Korkuteli Belediyesi tarafından Antalya Pazarcılar Odası işbirliği ile yapılacak olan Kapalı Pazar yeri projesine başlanıyor. Haftanın Çarşamba günlerinde kurulacak halk pazarı ile ilçede faaliyet gösteren manavlar belediye tarafından oluşturulacak geçici yerlerine taşınmaya başladılar.

Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'nun makamında gerçekleştirilen kur'a çekiminde manavlar yeni yerlerini belirlediler.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, "Kapalı Pazar alanımız çağdaş ve modern bir bina olarak batı Akdeniz'de göz kamaştıracak. Manavlarımız için bugün kura çekerek geçici yerleri için sıra belirlemesi yapacağız. Pazarcılarımız da rahat olsunlar. İnşaat bittikten sonra onlar da modern bir pazara kavuşacaklar" dedi.

(AD-AT-Y) 03.03.2008 11:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title