Haberler

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Çanakkale'de Son Buldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale valiliklerinin düzenlediği, ‘Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’ kapsamında sporcular bitiş noktası olan Çanakkale’ye ulaştı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale valiliklerinin düzenlediği, 'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu' kapsamında sporcular bitiş noktası olan Çanakkale'ye ulaştı. Tur kapsamında bitiş noktasına gelen bisikletçiler Çimenlik Kalesin'de karşılandı.

"Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu" kapsamında Çimenlik Kalesinde program düzenlendi. Programa Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Çimenlik Kalesi Komutanı Deniz Albay Engin Aktaş katıldı. Törende Bilecik ve Söğüt'ten türbe toprakları ve bayrak getirilerek Çimenlik Kalesi Komutanı Deniz Albay Engin Aktaş'a teslim edildi. Buradaki tören, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title