Haberler

Küçükçekmece'deki 'Parklarda Sanat Var' Etkinliklerine Büyük İlgi

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Parklarda Sanat Var’ etkinliği Cennet Meydan’da sevilen sanatçı Melek Büyükçınar konseriyle başladı. 15 Eylül’e dek 15 ayrı noktada devam edecek programların ilk etkinliğine Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği 'Parklarda Sanat Var' etkinliği Cennet Meydan'da sevilen sanatçı Melek Büyükçınar konseriyle başladı. 15 Eylül'e dek 15 ayrı noktada devam edecek programların ilk etkinliğine Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Parklarda Sanat Var" etkinlikleri çeşitli sanat aktiviteleriyle 7'den 70'e herkesi bir araya getiriyor. Gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi karşısı Havuzlu Park, İnönü Mahallesi Şehit Piyade Er Lokman Eker Parkı, Yarımburgaz Hasanoğlu Deresi Parkı'nda gerçekleştirilen ritim, ebru, tasarım, matematik atölyelerinde alanında uzman eğitmenlerle birlikte keyifli vakit geçiren çocuklar, açık havada hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu.

Cennet Meydan ve Göl Kenarı'ndaki açık hava sinema gösterimine katılan vatandaşlar da 'Dedemin İnsanları' ve 'Beynelmilel' filmlerini sevdikleriyle birlikte izleyerek, açık havanın tadını çıkardı. İlk gün etkinlikleri kapsamında sahne alan Melek Büyükçınar ise müzikseverlerden beğeni topladı.

Kentlinin sanat aktivitelerine katılımını teşvik etmek amacıyla kültür-sanat etkinliklerini açık havaya taşıdıklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şunları söyledi:

"Küçükçekmece'de herkes için sanat hedefiyle gerçekleştirdiğimiz 'Parklarda Sanat Var' etkinlikleri, vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle sürüyor. Bir ay boyunca devam edecek programla, Küçükçekmece'nin her yerine sanatı taşıyacağız ve sanatseverlerle buluşturacağız. Yoğun ilgileri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliklerimize katılan 7'den 70'e herkes, kendisi için bir sanat aktivitesi bulabilir. Doğanın içinde sanatı soluyacağımız, yaz akşamlarının tadını hep birlikte çıkaracağımız etkinliklerimize tüm İstanbul halkını bekliyoruz."

Küçükçekmece'nin parkları ve meydanları bir ay boyunca sinema gösterimleri, konserler ve caz günlerinden oluşan kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra her yaşa hitap eden sanat atölyelerine ev sahipliği yapacak. 'Parklarda Sanat Var' etkinlikleri, 15 Eylül'e dek Selçuklu Parkı Amfi, Seyir Parkı, Sultanmurat Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Söğütlüçeşme Mahalle Parkı, Yaşar Kemal Sanat Evi, Sefaköy Atatürk Parkı, Atakent Mahallesi Menekşe Parkı, Fevziçakmak Meydan, Kanarya Mahallesi İskete Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Orhan Kemal Parkı'nda devam edecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Küçükçekmece Eylül Sinema Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title