Haberler

Kto'ya Hollanda Çıkarması

Hollandalı Yerel Yönetim Temsilcileri, İşadamı ve Öğretim Görevlilerinden Oluşan Bir Heyet Kayseri Ticaret Odası’nı (Kto) Ziyaret Etti.

Hollandalı yerel yönetim temsilcileri, işadamı ve öğretim görevlilerinden oluşan bir heyet Kayseri Ticaret Odası’nı (KTO) ziyaret etti.

Hollandalı heyet KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Heyete KTO’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kilci, Hollanda ile olan ticaretin boyutlarını dikkate aldıklarını ve iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha iyi noktalara gelmesini istediklerini söyledi. Kilci, “Türkiye özellikle Kayseri’nin, Hollanda ile olan ticari ilişkileri devam ediyor. Özelliklede Utrech Ticaret Odası ile kardeş oda ilişkilerimiz var. Dünya ekonomi çağında bizde ticaretimizi en üst noktalara taşımalıyız. Hollandalı heyet Kayseri'de bulundukları sürece Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işadamları ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklar” dedi.

Brabant Ticaret Odası Genel Müdürü Henk Rosman ise Hollanda ile Türkiye'nin 400 senedir içli dışlı olduğunu ve Türkiye'nin Hollanda'nın en büyük ticaret partnerlerinden biri olduğunu söyledi. Rosman, “Her yıl 1 milyon Hollandalı turist Türkiye'ye tatile geliyor. Türkiye ticari ilişkilerimizin yoğun olduğu beş ülkede biridir. Biz Hollanda'nın Brabant bölgesini temsil ediyoruz” dedi.

İstanbul ve Marmara Bölgesinin tüm dünya tarafından tanındığını vurgulayan Rosman, Anadolu'da Kayseri gibi önemli ticaret şehirleri olduğunu ve bu ziyaretlerinin diğer illere de yapacaklarını ve son olarak da ziyaretin İstanbul'da noktalanacağını söyledi. Henk Rosman daha sonra Brabant Ticaret Odası hakkında bilgiler aktardı.

Eindhoven Belediye Başkan Yardımcısı Hans Martın Don, PSV Eindhoven Futbol takımı hakkında bilgiler verirken, Hasan Ali Kilci'ye PSV Eindhoven Futbol takımının atkısını hediye etti.

(İA-SE-Y) 14.04.2008 17:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title