Haberler

Kocasinan Meclisi'nde Dostluk Rüzgarları

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası oluşan Kocasinan Belediyesi'nin yeni meclisi ilk toplantısında uyum ve dostluk rüzgarlarına sahne oldu.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası oluşan Kocasinan Belediyesi'nin yeni meclisi ilk toplantısında uyum ve dostluk rüzgarlarına sahne oldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her iki gruptaki meclis üyelerinin Kocasinan'a hizmet; bilinç ve şuurunda, uyum içinde, danışarak çalışacaklarını söyledi. MHP Grubu adına konuşan Metin Hüseyin Cihan, "Sayın Başkanım biz sizi çok seviyor, sayıyoruz. Bu saygımız, muhabbetimiz devam etsin istiyoruz. Öyle işler yapın ki bizi şaşırtın, jest yapın. Bu sizin için fevkalade güzel olur. Komisyonlara bizi de alın. Teklifler sizden gelirse biz daha çok memnun oluruz. Hayırlı her işinizin yanınızdayız. Sizin en büyük şansınız Bekir Abi. Hem sizin hem bizim ağabeyimiz. Birlikte hiçbir sıkıntımız, daralmamız olmaz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Mustafa Çelik, MHP'li üyelerin de komisyonlara katılmalarından çok memnun olacaklarının altını çizerek, "Biz dedik ya uyum içinde çalışalım, hemen sizi de komisyona katarız. Önemli olan huzur olsun, uyum içinde çalışalım. Öneriniz teklifiniz var mı diye sorduğumuz buydu. Sizden bir teklif gelmeyince devam ettik ama bundan sonraki dönemde komisyonları beraber oluşturalım. Uyum içinde çalışırsak hiç sıkıntımız olmaz" diye konuştu.

MHP'li üyelerin ziyaretinden çok memnun olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Bir kere şu yüzünüzün gülmesi yeterli, Allah daim etsin. İnşallah bu uyumu dönem sonuna kadar birlikte götürürüz. Nihayetinde yapacağımız iş Kocasinan'a hizmet etmek. Sizin de aynı bilinç ve şuurda olduğunuzu biliyoruz. Rabbim utandırmasın, İnşallah birlikte istişareler ederek, komisyonda olsun olmasın, komisyonda varmış gibi sizin de görüşlerinizi alarak birlikte çalışır, uyum içinde götürürüz. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz beni çok memnun etti" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Mustafa Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title