Haberler

Kemalpaşa'ya Rekreasyon Alanı

Kemalpaşa'ya yapılacak spor ve rekreasyon alanının çalışmaları başladı.14 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan rekreasyon alanının 2013 yılının mart ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Kemalpaşa'ya yapılacak spor ve rekreasyon alanının çalışmaları başladı. 14 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan rekreasyon alanının 2013 yılının mart ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, pazaryeri projesini tamamladıklarını ve hizmete açtıklarını, sırada rekreasyon alanı olduğunu belirterek, "Pazaryeri projemizi tamamladık ve burayı hizmete açtık. Bugün itibari ile Rekreasyon alanımızın çalışmalarına başladık. Bu alanı Kemalpaşa'lı vatandaşlarımız dinlenebileceği, spor yapabileceği, kültürel ve sosyal faaliyetleri yapabileceği bir alan haline getireceğiz. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde alanı Mart 2013 ayı içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Bu alanı büyük marketler bizden talep etti, ancak biz bu talepleri geri çevirdik. Çünkü ben rantçı değil halkçı bir Belediye Başkanı olarak kendimi tanıtmak ve bu alanı halkımızın kullanımına açmak istiyorum. Kemalpaşa'ya şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Karakayalı Pazaryeri Kemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title