Haberler

Kdz. Ereğli'de 10 Kasım Anma Töreni

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Kdz. Ereğli ilçesinde bir tören düzenlendi

İlk tören Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz.

Ereğli Belediye Başkan Vekili Özkan Özyağcı, BEÜ Kdz.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf ziya Odabaş, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Erdemir Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşin Yöney, gaziler, siyasi partiler,

sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve sivil erkan ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenkler konulması ile başlayan törende Atatürk'ün ölüm saati olan

09.05 geçe iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ise tören sona erdi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Erdemir Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma günü programı ile devam etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Deniz Kıdemli Karadeniz Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title