Haberler

Kars'ta Zincir Marketlerde Denetim Yapıldı

Güncelleme:

Tüketicilerin mağdur olmamaları için Kars Valiliği koordinasyonunda, Ticaret İl Müdürlüğü, Kars Belediyesi ve Defterdarlık personellerinden oluşan denetim ekipleri, Kars'ta faaliyet yürütmekte olan zincir marketlere yapılan denetimlerde; stokçuluk, ani fiyat değişimi, aşırı fiyat artışları, raf fiyatları ile kasa fiyatları incelenerek tutanak tutuldu. Denetim ekiplerinin zincir marketlerde denetimlerini sürdüreceği öğrenilirken, yapılan denetimlerde olumsuz durumla karşılaşılması durumunda ise cezai işlem uygulanıyor.

Kars'ta zincir marketlerde denetim yapıldı.

Tüketicilerin mağdur olmamaları için Kars Valiliği koordinasyonunda, Ticaret İl Müdürlüğü, Kars Belediyesi ve Defterdarlık personellerinden oluşan denetim ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler tarafından Kars'ta faaliyet yürütmekte olan zincir marketlere yapılan denetimlerde; stokçuluk, ani fiyat değişimi, aşırı fiyat artışları, raf fiyatları ile kasa fiyatları incelenerek tutanak tutuldu.

Denetim ekiplerinin zincir marketlerde denetimlerini sürdüreceği öğrenilirken, yapılan denetimlerde olumsuz durumla karşılaşılması durumunda ise cezai işlem uygulanıyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kars Belediyesi Kars Valiliği Kars Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title