Haberler

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nden Başkan Genç'e Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Döşemealtı Belediye Başkanı Mimar Turgay Genç’i makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Döşemealtı Belediye Başkanı Mimar Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, İMO Şube Başkanı Dr. Cem Oğuz, Sekreter Üye Haluk Selçuk, Yönetim Kurulu Üyesi M.Murat Ayhan ve İMO Şube Danışmanı İbrahim Koç katıldı. Ziyarette, Antalya ve ülke sorunları, inşaat mühendisliği mesleğini ilgilendiren konularda ki yasa ve yönetmelikler ile meslek ve meslektaş sorunları, çözüm yollarıyla ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

İMO Antalya Şube Başkanı Dr. Cem Oğuz, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e inşaat mühendisliği mesleğini ve odayı yakından ilgilendiren Mesleki Denetim Raporu ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün 1935 yılında Antalya İskelesi'nde çekilmiş bir fotoğrafını sundu. Dr. Cem Oğuz, Döşemealtı Belediyesi ile işbirliği içinde, ortak çalışmaya hazır olduklarını, kamu yararına olan her projede her zaman katkı koyabileceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Turgay Genç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek meslek odaları ile birlikte işbirliği içinde ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ve Döşemealtı'nın örnek ilçe olacağını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title