Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Sivas Milletvekili adayları Ali Akyıldız ve Haydar Gölbaşı, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

CHP Sivas Milletvekili adayları Ali Akyıldız ve Haydar Gölbaşı, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, makamında kabul ettiği CHP'li adaylar Akyıldız ve Gölbaşı'yla bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aydın, milletvekili adaylarına başarı dileklerinde bulunarak, "Cem Vakfı Başkanlığı sürecinde Ali bey bizlerle çok uyumlu bir çalışma ortaya koydu. Sivas'ın ihtiyacı olan barış ve kardeşlik ortamına sunduğu katkılar için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Adayların seviyeli bir yarış geçirmesini temenni eden ve kazananın Sivas olmasını dileyen Aydın, "Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Seçilen vekillerimizin birbiriyle, kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, halkla uyumlu olmalarını temenni ediyoruz. Seçilen vekillerimiz bizim vekillerimiz olacaklar. Biz de Sivas için belediye olarak milletvekillerimizle hep birlikte mücadele edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Akyıldız da ortak paydanın Sivas olduğunu kaydederek, "İlimizin refah seviyesini yükselterek tersine göçün başlayacağı bir Sivas oluşturmak hedefimiz. Biz bu seçimde Sivaslı duruşumuzla bir yarış gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Akyıldız Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title