Haberler

Erzurum'da Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Erzurum'da Önceki Gün Yağan Kar Yağışı Sonrasında Ulaşıma Kapanan 119 Köy Yolu Ulaşıma Açılmayı Beklerken, Belediye Ekipleri de Şehir İçinde Kar Kaldırma Çalışmalarını Sürdürüyor.

Erzurum'da önceki gün yağan kar yağışı sonrasında ulaşıma kapanan 119 köy yolu ulaşıma açılmayı beklerken, belediye ekipleri de şehir içinde kar kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.

Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum'da, karla kaplı cadde ve sokaklar belediye ekiplerince temizleniyor. 24 saat karla mücadele çalışmalarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı 300 personel, her kar yağışında yaklaşık 5 bin ton kar temizliği yapıyor. Bugün itibariyle kapalı bulunan 119 köy yolu da Özel İdaresine bağlı ekiplerce açılma çalışması sürdürülürken, Meteoroloji yetkilileri bir hafta süre ile Erzurum'da kar yağışı beklenmediğini belirttiler.

Öte yandan Erzurum'da kardan dolayı yolları kapalı olan köy ve mezralarda dün gece 9 hastanın snow- track'lar ile hastanelere kavuşturulduğu bildirildi.

(AY-AA-Y) 25.02.2008 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title