Haberler

Ertan Şahin'e 19 Mayıs Mahallesi'nde Sevgi Seli

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, 19 Mayıs Mahallesi’nde kadınlar ile bir araya geldi.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, 19 Mayıs Mahallesi'nde kadınlar ile bir araya geldi. Şahin, "30 Mart akşamı halkımız Kozlu meydanına inecek" diye konuştu.

Kozlu ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde kalabalığa hitap eden AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, kadınlarla buluşmasında yoğun ilgi gördü. Toplantıya AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir de katıldı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Şahin, 30 Mart 2014 akşamı halkın iktidarının göreve seçileceğine vurgu yaptı.

Yerel seçimlere 15 gün kaldığını da hatırlatan Şahin şöyle konuştu:

"Bize az önce bir şey dediler. Bir yerde arkadaşın biri 200 kişilik toplantı yapmış. Burada zaten var 300 kişi. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Bayanlar bu seçimleri alacak dedik ama yanılmamışız sizler bu seçimi bitirmişsiniz. Sağ olun var olun. İnanın bizler sizler için gece gündüz çalışmaya ve layık olmaya ant içtik. Bu evladınızı bu kardeşinizi kucaklamakla bizleri onurlandırdınız. Bizleri gururlandırdınız. Bizler sizler için bu saatten sonra ölürüz. İnanın ki ölürüz. Bunu bilin. Biz dedik ki '30 Mart akşamı Kozlu merkezine iniyoruz.' Merkezde bazıları konuşuyor. Hayır bizim halkımız gelecek. Halkın iktidarı Kozlu'ya inecek. 30 Mart akşamı. Söz mü? Bakın süreç hızla ilerliyor. Artık 15 gün kaldı. Son günlerde biliyorsunuz seçim süreci iyice hızlanır. Bize diyorlar ki seçim son 3 günde alınır. Doğru söylemiyorlar. Bu seçim alınmış, artık zaman sayıyoruz. Onlar sizin on birinizi toplasalar seçimi aldık diyorlar. Ama gelsinler 19 Mayıs meydanını görsünler. Kozlu'nun başına halkımız gelecek. Halkımız hep beraber gelecek. O makam sizlerin biz sadece aracıyız. Yine böyle hep beraber olacağız. Toplantılarda sizlerle buluşacağız. Sizlerle hep dertleşeceğiz. Yola devam edeceğiz. Durmak yok yola devam."

Mahalleli kadınlarla bir süre sohbet eden Şahin, gördüğü yoğun ilgi karşısında mahallelilerle tek tek görüşerek destek istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Şahin 19 Mayıs Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title