Haberler

Ensarioğlu'na Destek Yürüyüşü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu için, ‘Fatihpaşa yürüyüşü’ düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu için, 'Fatihpaşa yürüyüşü' düzenlendi.

Diyarbakır'da seçim çalışmalarına devam eden Ensarioğlu'na destek vermek isteyen Dicleli gençler, bu sene 3.'sü düzenlenen Fatihpaşa yürüyüşünü gerçekleştirdi. 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'sı varsa Salim babamızın da Fatihpaşa'sı var' sloganı ile yürüyüşe geçen gençlere seslenen Ensarioğlu, çözüm sürecinin önemine değindi. Ensarioğlu, çözüm sürecinin sağlıklı ilerleyebilmesi için 7 Haziran seçimlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, vatandaşlardan destek istedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

rumuz limoncmobilWeb@haberler.com:

Sayin Bakanim diyarbaki olarak yaninozdayiz, daha ileri dahada ilerii, yuruyusunuzde ve toplantilarinizda bu yil partiler vesiyasiler arasinda laf tasiyan cicekci veysiyi gormedik onun icin bu sefer oylariniz patlayama yapacak beko avanlara dikkat seyhim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title