Haberler

Elazığ'da İlköğretim 5. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Kompozisyon Yarışması Düzenlendi

Elazığ'da Faaliyet Sürdüren Umut Yumurtacılık, İlköğretim 5.sınıf Öğrencilerine Yönelik Olarak Kompozisyon Yarışması Düzenledi.

Elazığ'da faaliyet sürdüren Umut Yumurtacılık, ilköğretim 5.sınıf öğrencilerine yönelik olarak kompozisyon yarışması düzenledi.

'Elazığ'ın En Güzel Annesi Benim Annem' konulu kompozisyon yarışmasına katılacak öğrenciler kompozisyonlarını 30 Nisan gününe kadar okul müdürlüklerine teslim edecek. Umut Yumurtacılık Yönetim Kurulu üyesi Emrah Gülmez, ödüllü olarak düzenledikleri kompozisyon yarışmasında amaçlarının öğrencilerin yazmaya yönelmelerini sağlamak, duygu ve düşüncelerini ifade edebilmelerine katkı sağlamak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu amaç doğrultusunda düzenlediğimiz ödüllü kompozisyon yarışmasında öğrencilerin kompozisyonlarını yazacakları kağıtları da okullara dağıttık. Bir sayfa olarak yazılacak eserler 30 Nisan'a kadar okul müdürlüklerine teslim edilecek. Oluşturulacak jürinin yapacağı değerlendirme sonucunda birinci seçilecek esere 500 YTL, ikinci seçilecek esere 400 YTL, üçüncü seçilecek esere 300 YTL ve mansiyon olarak 200 YTL ödül verilecek. Yarışma neticesi 10 Mayıs'ta açıklanacak ve düzenlenecek törende ödüller verilecek." (EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title