Haberler

Başkan Günel, Kent Meydanı Projesi'ndeki kararlılığını sürdürüyor

Güncelleme:

Başkan Günel, Kent Meydanı Projesi'ndeki kararlılığını sürdürüyor Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mevcut belediye hizmet binasının bulunduğu alanda yaşama geçirilecek olan kent meydanı projesi ile ilgili olarak bölge esnafı ile ikinci kez bir araya geldi.

Başkan Günel, Kent Meydanı Projesi'ndeki kararlılığını sürdürüyor

AYDIN - Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mevcut belediye hizmet binasının bulunduğu alanda yaşama geçirilecek olan kent meydanı projesi ile ilgili olarak bölge esnafı ile ikinci kez bir araya geldi. Kent Meydanı'nın Kuşadası'na değer katacak bir çalışma olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, "Bu projeyi kentimizin turizm potansiyelini arttırmak ve Kuşadalılara rahat bir nefes aldırmak için hayata geçiriyoruz" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kent Meydanı projesinin yapılacağı alandaki belediye dükkanlarında iş yeri olan esnafla tekrar bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Ömer Günel'e Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari, Oğuzhan Turan, Özgür Batçıoğlu, belediye meclis üyeleri ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan eşlik etti. Kent meydanı projesi için ilk kazmanın Aralık ayında vurulacağını ifade eden Başkan Ömer Günel, hiç kimsenin mağduriyet yaşamaması için çaba göstereceklerini ifade etti.

Kent Meydanı projesinin yaşama geçmesi halinde Kuşadası'nın marka değerinin artacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, "Bu yıl bitmeden projeye başlayacağız. Hem Kent Meydanı projesinde hem de yaşama geçireceğimiz diğer projelerde iş yerlerinin kiralanması konusunda mevcut esnafa öncelik vereceğimizi daha önce belirtmiştim. Öncelikleriniz için hukuki düzenlemeler yapılacak. Bu sözümün sonuna kadar arkasındayım. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Kuşadası'nın turizmde hak ettiği yere gelmesi için çabalıyoruz. Bu projeyi de kentimizin turizm potansiyelini arttırmak ve Kuşadalılara rahat bir nefes aldırmak için hayata geçiriyoruz" dedi.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri her projede esnafı düşündüklerini belirten Başkan Ömer Günel, "Pandemi döneminde herkes esnafın borçlarını ertelerken biz sildik. Esnafın her zaman yanında olmaya çalıştık. Sizlerin asla zarar görmenize müsaade etmem. Fakat projeyi yaşama geçirmekte kararlıyız. Benim isteğim gönül rızasıyla bu işe başlamak. Proje ortaya çıktığında yeniden bir araya gelerek birlikte inceleriz. Hiçbir esnafı mağdur etmeden bu süreci atlatalım. Hatırlarsınız geçtiğimiz yıl belediyeye ait tüm taşınmazlara ilişkin kiralama ihalesi yaptık. O süreçte hiçbir esnafın zarar görmesine müsaade etmedik. Bu süreçte de aynı hassasiyeti göstereceğiz. Bu proje hakkında defalarca kamuoyu yoklaması yaptık. Vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu projeye sıcak bakıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Günel Kuşadası Seyhan Yerel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title