Haberler

Edsiad ile Belediye Başkan Adayları Buluştu

Edirne Sanayici İş Adamları Derneği (EDSİAD), 30 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala, 'Belediye Başkan Adayları Buluşma Toplantısı' düzenledi.

Edirne Sanayici İş Adamları Derneği (EDSİAD), 30 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala, 'Belediye Başkan Adayları Buluşma Toplantısı' düzenledi.

Belediye başkan adaylarının projelerini dinlemek ve başkan adaylarına yoğun mesaileri için teşekkür etmek amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan EDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz, 30 Mart yerel seçimlerinde kentte tüm yaşayanların vergilerinden ve katkılarından oluşan kentin en büyük harcama bütçesini yönetecek ekibin iş başına getirileceğini ifade etti.

Gelecek 5 yıl boyunca seçilecek belediye başkanı ve ekibi ile bölgeyi ilgilendiren konularda birlikte çalışacağını dile getiren Açıkgöz "Bu bakımdan bu akşam burada verilecek vaatler önem arz etmektedir. Kentimizi yönetmek için önce halka hizmet duygusuyla yola çıkmış ve toplantımıza katılarak projelerini bizlere paylaşacak tüm belediye başkan adaylarımıza yoğun mesaileri için teşekkür ederiz" dedi.

Toplantıda 30 dakikalık konuşma süresi ayrılan adaylar projelerinden bahsetti. Toplantıda, AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Orhan Çakırlar, DSP Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, SP Edirne Belediye Başkan Adayı Sinan Tekin ve Edirne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ayten Eren konuşma yaptı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title