Haberler

Dünya Çevre Günü

Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevrenin korunmasına yönelik etkinlik düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Güven Ulutekin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Sağlıklı bir yaşamın sağlıklı bir çevrede mümkün olabileceğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Belediye olarak, toplumumuzun tüm kesimlerini çevre konusunda bilinçlendirmek, olumlu ve kalıcı davranış değişikliği kazandırmak için yeni projeler üretiyoruz" dedi.

Başkan Böcek, En Çevreci Okul ve Doğa Temalı Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verirken, Mavi Bayrak ve Eko Okul Projesi'ne destek veren TÜRÇEV Koordinatörü Lokman Atasoy ile Mesut Geri Dönüşüm Firma yetkililerine çevreye karşı göstermiş olduğu duyarlılıklarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Öğrencilerin folklor ve dans gösterilerinin ardından ÇEVKO Tiyatro Ekibi, çevre konulu tiyatro gösterisini sundu. Etkinliğin sonunda, tüm öğrencilere fıstık çamı ve tişört hediye edildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title