Haberler

DEDAŞ, 'Dünya Engelliler Günü'nü Unutmadı

Güncelleme:

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. de engelli çalışanlarını 3 Ekim Dünya Engelliler Günü'nde unutmayarak, onlara güzel bir jest yaptı.

Dünya Engelliler Günü Dicle EDAŞ'ın Genel Müdürlüğü'nün bulunduğu Diyarbakır'ın yanı sıra dağıtım hizmeti verdiği Batman, Mardin ve Siirt'te de kutlandı. Diyarbakır'da engelli personel ile bir araya gelen Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, burada yaptığı konuşmada, engelli olmanın bir aksaklık değil, aksine farkındalık olduğunu söyledi.


Karagüzel, konuşmasının devamında, ''Kesinlikle bu bir güzelliktir. Bu insan olmanın bilincine varma halidir. Allah-u Teâlâ bizi öyle bir yaratmış ki en ufak bir eksikliğimiz, bizi belli bir guruba koyuyor. Ama biz insan olarak o yaratılışın mükemmelliğini görüyor ve kendi değerimizi anlıyoruz, kendi arızalarımızın değerini anlıyoruz, kendi şahsiyetimizin varlığımızın değerini anlıyoruz. Bugün Dünya Engelliler Günü münasebetiyle buradayız. Hatırlanmak ve 'şirket varlığımızdan haberdar mıdırlar acaba ?' dememeniz için buradayız.'' dedi.

Herkes engelli adayı

Engelli personelin gününü de kutlayan Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, bu gün vesilesi ile her ferdin, her zaman için bir engelli adayı olduğunun bir günlük de olsa hatırlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti. Karagüzel, daha sonra ''Biz sizi hiçbir zaman engelli olarak görmedik. Hiç bir zaman için böyle bir tanımlama içerisinde de olmadık. Böyle bir bakış açısı olmadı, olmayacaktır da. Şirketimizde böyle bir gelenek var. Hatta sizi daha farklı kılmak için böyle bir günü, beraberce geçirmek üzere bu organizasyonu tertip ettik.'' şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan 17 engelli personele çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dünya Engelliler Günü Murat Karagüzel Diyarbakır Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title