Haberler

Daha Hızlı Hizmet İçin Hızlı Okuma

Ege İhracatçı Birlikleri 2007 Yılını 'Kalite Yılı' İlan Ettikten Sonra Üyelerine Daha Hızlı, Daha Kaliteli Hizmet Verebilmek İçin Eğitim Programlarına Hız Verdi.

Ege İhracatçı Birlikleri 2007 yılını 'Kalite Yılı' ilan ettikten sonra üyelerine daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek için eğitim programlarına hız verdi.

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde çalışan personelin toplam kalitesinin dolayısıyla üyelerine verdiği hizmetlerin kalite ve hızının arttırılması amacı ile hizmet içi eğitimlere ağırlık verildi. Bu bağlamda, EİB personelinin okuması gereken belgeleri daha hızlı bir şekilde okuyarak, üyelere daha seri hizmet edebilmesi amacıyla 'Hızlı Okuma Kursu' düzenlendi. Bilgivizyon Ltd. Şti.'den Ziya Baran ve Nursevim Sözcüer iki grup halinde EİB personeline 'Hızlı Okuma Kursu'nu verdi.

Günümüzde ulaşılması gereken kaynak, dokümanın oldukça arttığını belirten Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Sezmen Alper, “Gerekli bilgiye hızlı ve zamanında ulaşarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek amacıyla personelimizin okuma hızının arttırılarak daha fazla bilgiye ulaşması ve daha fazla dokümanın incelenerek üyelerimize daha fazla bilgi aktarılması amacıyla Birlik personelimiz 2 haftada 5 modül'den oluşan bir eğitime tabi tutuldu” diye konuştu.

'Hızlı Okuma Kursu'na başlarken dakikada 150-200 kelime okuyan Birlik personelinin kurs sonunda dakikada 350-450 kelime civarında ortalama okuma hızına eriştiklerini belirten Alper, bazı personelin okuma hızlarının ise dakikada 600-700 kelime civarına eriştiğini ifade etti. Ege İhracatçı Birlikleri personelinin aldığı eğitimle hem iş hem de özel yaşamlarında okuma hızını arttıracağını vurgulayan Alper, 'Her alanda daha fazla okuyan kendini geliştiren personelimizin olması bizlere memnuniyet vermektedir. Eğitim sonunda katılımcılar arasında bir anket yaptık. Bu ankete verilen cevaplardan Birliğimiz personeli için ne kadar doğru bir eğitim gerçekleştirdiğimizi gördük. Bu da bize ayrı bir mutluluk verdi. Personelimizden gelen talepler doğrultusunda benzeri eğitimlere devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

(YK)

15.03.2007 10:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title