Haberler

Dağ-Der'den Memur-Sen Ziyareti

Orhaneli, Keles, Harmancık, Osmangazi'nin Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker'i ziyaret etti.

Orhaneli, Keles, Harmancık, Osmangazi'nin Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker'i ziyaret etti.

DAĞ-DER yöneticilerini ağırlayan Memur-Sen Başkanı Numan Şeker, "Biz bu ülkenin değerleri yönünde sendikacılık yapan yetkili bir konfederasyonuz. Yerelde 22 bin üyemiz var. Bursa'da 46 bine yakın memur var ve bunların yarısı Memur-Sen üyesi. Bütün iş kollarındaki kurumları idare eden bizim üyelerimizdir. Bu yüzden hem yerelde, hem de genelde büyük sorumluluklarımız var. Bunun bilinci içinde sendikacılık yapmaya çalışıyoruz. Bu mücadeleyi verirken, herkesi düşünerek hareket etmeye çalışıyoruz. Hemşehri dernekleri, bürokratlar, kurum amirleri ve sivil toplum üyeleriyle birlikte hareket ediyoruz" dedi.

Son günlerde yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Şeker, "Beraber aynı yolda yürüyen insanların karşı karşıya gelmesi endişe verici. İki tarafın da çok sert demeçleri var. Bu yaşananlar sadece karşı tarafta duran insanları sevindiriyor" diye konuştu.

DAĞ-DER Başkanı Mustafa Bay ise, "Biz, emek, hak ve özlük mücadelesinde sadece kendi üyelerinin değil, aynı zamanda bizim üyelerimizin de sendikal haklarını takip ettiği için Memur-Sen camiasına teşekkkür ediyoruz. DAĞ-DER olarak, bürokraside görev alan arkadaşlarımıza olan desteğinizin artarak devam etmesini istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Numan Şeker Memur Sen Orhaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title