Haberler

Çayırova'da Engelsiz Konser

Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Türk Kızılayı Derneği Çayırova Şubesi, ilçede ve bölge de yaşayan bireysel farklılık olan vatandaşlar için Engelsiz Melodiler Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Türk Kızılayı Derneği Çayırova Şubesi, ilçede ve bölge de yaşayan bireysel farklılık olan vatandaşlar için Engelsiz Melodiler Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Çayırova Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Vedat Yıldırım "çayırova kent konseyi olarak olarak bireysel farklılığı olan bireyler için düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte sizler ile olmaktan onur duydum. Çayırova kent konseyi engelli meclisi olarak bireysel farklılığı olan kardeşlerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve engelsiz yarınlar için çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek. ben bu salona baktığım zaman kimse de bir engel göremiyorum. çünkü asıl engeller beğinlerde ve vicdanlardadır. sizler tüm engelleri aşarak bu salonu doldurarak bunu bir kere daha göstermiş oldunuz. bu kapsamda engelsiz sevgi pikniklerimiz devam etmekte. ben en samimi duygularımla sizleri selamlıyor, engellen aşıldığı güzel yarınlar diliyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Türk Kızılay Derneği Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, "Yaşam içerisinde hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olup ona göre hareket etmeliyiz. Engelli kardeşlerimizin yaşamış oldukları sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmak için kızılay derneği olarak sorumluluk bilinci ile hareket etme yagretindeyiz"dedi ve ülkemizdeki kazalar ile ilgili istatislik bilgiler verdi.

Program Yeni Dünya Rehabilitasyon Merkezi Müzik grubunun dinletisi ile başladı. Bireysel farklılığı olan bireylerden oluşan grubun söylediği şarkı ve türküler ile salondaki izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Program akışı içerisinde sahne alan TRT Sanatçısı Mustafa Arı söylediği türküler ile müzik ziyafeti verdi. Bir birinden güzel eserleri seslendiren sanatçıya eşlik eden salondaki konuklar oldukları yerlerde hem oynadılar hemde türküleri hep bir ağızdan söylediler. Programa Çayırova Kaymakam Vekili Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Türk Kızılayı Darıca Şubesi Başkanı Nusret Oliger, Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Vedat Yıldırım, Çayırova Kent Konseyi Gençlik MeclisiBaşkanı Fatih Fındıkçı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Çayırova Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title