Haberler

Çankaya'da Yeni Yollar Açılıyor

Çankaya'da imar yapılaşması devam eden ve imar yapılanması tamamlanan bölgelerde yol açma çalışmaları hızla sürüyor.

Çankaya'da imar yapılaşması devam eden ve imar yapılanması tamamlanan bölgelerde yol açma çalışmaları hızla sürüyor.

Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı için yol açan belediye ekipleri vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için aralıksız çalışıyor.

İmar düzenlemesi kapsamında yollar açılırken, Beytepe Kayan Yıldız Sokak'ta da malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, hem yol açmış oluyor hem de çevrenin temiz görünmesini sağlıyor.

Yaklaşan kış aylarına önlem olarak merdivenli yol yapım çalışmalarını da hızlandıran Çankaya Belediyesi özellikle Çankaya'nın yüksek kesimlerine öncelik veriyor. Bölgelerden gelen vatandaş taleplerini de değerlendirmeye alarak karşılayan belediye, yeni yol açımı yapılan sokaklara program dahilinde müdahale ederek asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile bölgelere yeni bir çehre kazandıracak.

EKİPLER BOŞ ARAZİLERİ DE TEMİZLİYOR

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ayrıca semtlerdeki boş arsaları kuru ot, çöp ve inşaat atıklarından arındırma çalışmalarına da devam ediyorlar.

Arazi temizliğinde görsel kirliliğinde önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, Başkan Bülent Tanık'ın talimatıyla oyun alanı eksikliği yaşanan bölgelerde temizlenen arazileri spor sahası olarak halkın kullanımına sunuyorlar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title