Haberler

Bursalı Gazetecilerin Van Ziyareti

Güncelleme:

Basın-Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürlüğü'nün 'Gazeteci Değişim Programı' çerçevesinde Van'a gelen 25 gazeteci, Muradiye Şelalesi'ni gezdi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürlüğü'nün 'Gazeteci Değişim Programı' çerçevesinde Van'a gelen 25 gazeteci, Muradiye Şelalesi'ni gezdi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürlüğü'nün "Gazeteci Değişim Programı" çerçevesinde Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) ile birlikte düzenlediği gezi programına katılan 25 Bursalı gazeteci, Muradiye Şelalesi'ni gezdi. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı gezi programı çerçevesinde misafir gazeteciler, 3 gün sürecek gezinin ikinci gününde tarihi Şeytan Köprüsü ve Muradiye Şelalesi'ni ziyaret etti. Gezide konuk gazetecilere Basın-Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya ile Diyarbakır İl Müdürü Melik Akaslan da refakat etti. Açıklamalarda bulunan Kadir Akarkaya, Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü olarak Van iline bir gezi düzenlediklerini belirterek, "Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ile bazı yönetim kurulu üyeleriyle Muradiye Şelalesi'ne gazetecilerle geldik. Barış sürecine destek olsun, Bursa'daki gazeteciler Van'ı ve bazı ilçelerini görsün. Van'daki durumlar nedir ve buradaki yaşantılar nasıldır, bir de Van'daki gazetecilerin Bursa'daki gazetecileri görmeleri açısından güzel bir gezi oldu. Muradiye Şelalesi'ni çok beğendik. Bizlere gösterilen ilgiden dolayı grubum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gazeteciler Muradiye Şelalesi'ndeki yemek programının ardından İshakpaşa Sarayı'na gitmek üzere şelaleden ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muradiye Şelalesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title