Haberler

Büro Memur-Sen'den Başkan Subaşıoğlu'na Ziyaret

Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Denizli Şubesi Başkanı Fatih Acar ve yönetim kurulu üyeleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Denizli Şubesi Başkanı Fatih Acar ve yönetim kurulu üyeleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Büro Memur-Sen Denizli Şubesi Başkanı Fatih Acar ve heyetini makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu ve Büro Memur-Sen heyeti istişarelerde bulundu. Şube Başkanı Fatih Acar, Başkan Subaşıoğlu'na sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Öncelikle Büro Memur-Sen Denizli Şubesi Başkanı Fatih Acar ve yönetim kuruluna bu ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Sendikanın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bizi bilgilendirdiler. Bizde kendi yaptığımız çalışmalar hakkında onları aydınlattık" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Memur Sen Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title