Haberler

Beylikdüzü'nde En Temiz Kurbanlık Çadırına Ödül

Beylikdüzü hayvan çadırında düzenlenen ‘Hijyenik Çadır, Sağlıklı Kurban’ yarışmasında dereceye giren çadır sahipleri, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Beylikdüzü hayvan çadırında düzenlenen 'Hijyenik Çadır, Sağlıklı Kurban' yarışmasında dereceye giren çadır sahipleri, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Beylikdüzü Kurbanlık Satış ve Kesim Merkezi'nde 'Hijyenik Çadır, Sağlıklı Kurban' adlı yarışma organize edildi. Düzenlenen yarışmada seçilen en temiz 4 kurban çadırına düzenlenen törenle ödülleri teslim edildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından dereceye giren hayvan satıcılarına tam, yarım ve çeyrek altın takdim edildi. Sağlıklı ve hijyenik bir kesim alanı oluşturmak amacıyla böyle bir yarışma düzenlendiklerini belirten Başkan İmamoğlu, tören sonrası Kurban Bayramı'nda keseceği hayvan ve satıcısıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kurban Bayramı'nın inançlara ve toplumsal değerlere göre yaşanması gerektiğini belirten İmamoğlu, "Temiz ortamlardan hayvanın gelişi, kontrolü Gıda Tarım Müdürlüğümüzün başlattığı bir silsile ile bize kadar gelen bir süreçle başlıyor. Bu ortamda buraya gelen insanlar Kurban Bayramı'nı ve kurbanı sevsin istiyoruz. Bayramdan önce düzenlediğimiz yarışmada, bu alanımızın ve etkinliğimizin amacı buydu. Arkadaşlarımızla komisyon kurduk, hayvanlarımıza en temiz bakan, ortamına en temiz bakan çadırları ödüllendirdik" şeklinde konuştu.

Yarışmada 1'inci olan hayvan çadırı sahibi Osman Gökçe, Beylikdüzü Belediyesi'ne düzenledikleri yarışmadan dolayı teşekkür etti. Yarışmada 2'nci olan hayvan çadırı sahibi Hayati Sönmez ise, hayvanların bakımlarından çadırların hijyenik olmalarına kadar birçok alanda değerlendirildiklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı Ekrem İmamoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title